Tárgy-, reklám és ételfotózás
  • Tárgyfotózás
Kis és nagyobb méretű tárgyak fotózása professzionális felszereléssel és minőségben nagy felbontásban, stúdióban vagy akár külső helyszínen (kitelepített stúdióval), tárgyfotósátorban, stb...
  • Ételfotózás
Stúdióban vagy akár külső helyszínen (kitelepített stúdióval).
  • Reklámfotózás
Stúdióban vagy akár külső helyszínen (kitelepített stúdióval). Hirdetésekhez,  kiadványokhoz, honlapokhoz stb...
 
Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás,
ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél,
ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.
 
Kattints a galériához!
Kattints a képre a galériához!

Árak

    A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

   A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.
 
   Mivel az ár nagyban függ a fotózandó témától, tárgyaktól, tárgyak számától, felületétől, a kért felvételek fajtájától és számától, a körülményektől és az egyedi igényektől is, csak egyedi árajánlatot lehet adni a fentiek ismeretével. Kérem adja meg a szükséges információkat, és kérje egyedi árajánlatomat!

Kiszállási díj: - Sopronban nincs.
                      - Messzebb Soprontól: 70 Ft/km (nagyobb távolságnál a munka  nagyságától függően megbesz. szerint.)
                      - A műterem kitelepítésének a költsége 10 000 Ft