PRÉMIUM ESKÜVŐFOTÓZÁS / PREMIUM WEDDING PHOTOGRAPHY

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos esküvőfotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket, akkor a legjobb helyen jársz.


Egyedi, Kreatív, Professzionális esküvőfotózás. Csúcstechnikával - Prémium színvonalon

Célom, hogy olyan különleges fotográfiákat készítsek, amilyeneket csak nálam kaphattok meg. Ezért fejlesztem folyamatosan a tudásomat és a technikámat. Mindezt teszem sokéves tapasztalattal (1991 óta a szakmában), a lehető legjobb csúcstechnikával, sok munkával, hogy a legjobbat tudjam adni. Ez a munkám, a hivatásom és az életem.


Exkluzív, egyedi gravírozott, mágnes záras bambusz pendrive-on bambusz díszdobozban adom át a képeket. A prémium minőségű fotók prémium minőségű eszközt is kívánnak. :)


Ha megnéztétek a fotóimat akkor láthatjátok, hogy nem csupán sablonos esküvőfotókat készítek, hanem egyedi, kreatív képeket, amiket művészi, egyedi stílusban ábrázolok. Nem csak egyszerűen rögzítem az eseményeket, hanem a legmodernebb technikát is felhasználva az egész nap hangulatát, érzelmeit adom át gyönyörű képekbe foglalva. A célom, hogy olyan képeket készítsek, amiket senki mástól nem kaphattok meg, egyediek és a normál esküvői képeken túlmutatnak. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a világ legjobbjaitól (Pl. David Beckstead, Keda Z. Feng, Jerry Ghionis, stb…) közvetlenül tanultam és tanulok folyamatosan, járok képzésekre, követem a trendeket. Munkámat már a szakma is elismerte:

Az esküvő napja több részre osztható. Itt van néhány a legjellemzőbbek közül:

- Jegyes fotózás / próbafotózás (e-session)

Az esküvő előtt néhány héttel/hónappal elmegyünk "civilben" és készítünk egy sorozatot. Ekkor pontosíthatjuk a részleteket, beszélgethetünk és ismerkedünk, hogy lássuk hogyan fogunk tudni együtt fotózni. Így a nagy napon már ismerősként könnyedebben megy a dolog, és miközben nagyon jól szórakozunk, csodás képek készülnek Rólatok, amiket már az esküvő előtt tudtok küldeni, mutogatni mindenkinek. (Kb. 1 óra és 15-20 szépen kidolgozott retusált fotó)

- Kreatív portré fotózás (képek rólatok):

Ez a fotósorozat, ami igazán rólatok szól, együtt kiválasztott helyszínen. A fotóimmal egy csodálatos és látványos világba csöppentelek Titeket. Azért van szükség ennyi időre, mert a fotókat pontosan megtervezett helyszínen, beállításokkal, világítástechnikával készítjük, hogy egyedi és igen magas, prémium színvonalúak legyenek. Természetesen a fotózáshoz hozzátartozik, a kreatív rögtönzés, a váratlan helyzetek kihasználása, és a spontán dolgok is.

A fotózásra érdemes időt szánni (kb. 3 óra), inkább másik napra tenni, mivel az esküvő napja a legtöbb esetben nagyon sűrű. Ha ezt nem szeretnétek, akkor a legjobb a szertartások előtt elmenni a fotózásra, és ezt a 3 órát belekalkulálni a napi programba. Lehetőség van arra is, hogy valamelyik másik országba menjünk el fotózni. Ilyen "célpont" lehet Prága, Velence, Bécs, Róma, Párizs, vagy a Horvát tengerpart.


- Készülődés (Az átalakulás varázsa):

"AZ ÁTALAKULÁS VARÁZSA" - Ez is a nagy nap része. A megismételhetetlen pillanatok, tekintetek, érzelmek és hangulatok megörökítése. A képeket nézve visszaidézhető az izgalom, a készülődés, várakozás öröme. A nagy nap ezen része rólatok és a körülöttetek lévő rokonok, barátok, segítőkről szól. A fotósorozat elmeséli, hogyan alakultatok át jegyespárból Menyasszonnyá és Vőlegénnyé.


- Leánykikérő/fogadás:

Kihagyhatatlan, vidám, családias pillanatok, ismerkedés a családdal, barátokkal. Itt készülhetnek családi, baráti csoportképek.

- Polgári és egyházi szertartások:

Hangulatos, egyedi látásmóddal készített képek, kihasználva a hely jellegzetességeit, fényviszonyait, hogy tökéletesen tudjam visszaadni az akkor átélt pillanatokat, a részletektől a nagy látványos dolgokig. A sorozat visszaidézi az érzelemmel teli pillanatokat, az "IGEN" kimondásának izgalmas pillanatait.

- Lakodalom/vacsora/buli:

A napra ez a buli adja fel a koronát. :) A legvidámabb pillanatoktól, a játékokon keresztül a megható jelenetekig csupa-csupa érzelemmel. A legnagyobb tudást és technikai felszereltséget kívánó esemény. A legnehezebb kevés fényben megörökíteni egy mozgalmas eseményt, pedig itt pont erre kell felkészülni. Sajnos az erre a célra felkért barát/haver/rokon soha sem tudja majd úgy lefotózni az eseményt, hogy az értékelhető legyen.

Játékok, gyertyafény keringő, esti kreatív portrék, ellesett pillanatok, látványos hangulatképek és persze buli és menyasszonytánc. Ezeket a szép eseményeket kell megörökíteni hangulatosan, látványosan, hogy azt tényleg öröm és élmény legyen visszanézni.


A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos esküvői fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis az esküvői fotózás több, mint 70%-át teszi ki. A kiválasztott nyers fotók, utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva korrekció, fotókönyv szerkesztése mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

A jó házasságok szerelemmel kezdődnek, hasonlóképp van ez a fotós kiválasztásával is. Ha tetszik egy fotós munkája, stílusa, szakmai tudása, akkor a szívetekre kell hallgatni és aztán mérlegelni a költségvetést.

Mivel a tudásbeli és technikai hátteremet is folyamatosan fejlesztem, hogy mindig a lehető legjobbat tudjam nyújtani, ezért egy professzionális kreatív esküvői fotózás igen költséges egy felkészült, hivatásos fotográfus számára.

Ha összeadom az éves költségeket (Pl. tanulmányok, workshop-ok, felszerelések- számítástechnika karbantartása fejlesztése és amortizációja, BIZTONSÁGOS adattárolás, autóhasználat, vállalkozási költségek, stb...) és leosztom az évi kb. 20 esküvőre akkor bizony kb. 60000 Ft-os !!! költség mutatkozik minden egyes egész napos esküvőre. Ehhez jön még hozzá a kb. 60-70 órás munka esküvőnként. Viszont cserébe ilyen, az oldalamon is látható képeket adok, úgy, hogy nem történik probléma, ha a technika váratlanul tönkremegy, mert mindenből van 2, illetve minden váratlan helyzetre fel vagyok készülve mind szakmailag, mind technikailag.

Ez azt jelenti, hogy nagyon nagy biztonsággal készítem el a fotóitokat, szinte az összes hibalehetőséget kizárva.

Teljes csomag a legjobb ár/érték aránnyal Kb. 17 óra rendelkezésre állás.
A csomag természetesen a forgatókönyv és az elképzelésetek függvényében módosítható.


Fotózandó események:
Rendelkezésre állási idő:

- Jegyes fotózás az esküvő előtt pár héttel/hónappal
Kb. 1 óra

- Kreatív portréfotózás külön napon,
Kb. 3 óra

- Készülődés pillanatai, hangulatok fotózása
Kb. 4 óra

- Vendégek fotózása, fogadás, csoportképek, kikérők, stb...
Kb. 1 óra

- Polgári szertartás,
Kb. 1 óra

- Egyházi szertartás,
Kb. 1 óra

- Lakodalom a menyasszony tánc végéig kb. éjjel 1 óráig.
Kb. 6 óra

Összesen: 17 óra


Tartalma:

· Képszám korlát nélküli fotózás a kért eseményeken kreatív, egyedi stílusban, csúcstechnikával2 professzionális géppel és több optikával, vakukkal, felszereléssel, hogy a technika meghibásodásának (és emiatt a fotózás elmaradásának) minimálisra csökkentése.
· Kreatív Jegyes fotózás az esküvő napja előtt 1-2 hónappal, vagy pár héttel (kb. 1 óra 15-20 digitális kép teljes felbontásban)
· Kreatív portré fotózás egyedi kreatív stílusban, egy, vagy két megbeszélt helyszínen, az esküvő napján, vagy akár egy másik napon (Kb. 2-3 óra)
· A képek válogatása és profi utómunkája / retusálása / effektezése az összes képre
· A képek digitálisan teljes felbontásban (16 Mp/full frame) Exkluzív, egyedi gravírozott bambusz pendrive-on bambusz díszdobozban
· 10 perces zenés slide show (diavetítés), Full HD és okos telefonra optimalizált kicsinyített felbontásban is
· Videó tárhely (reklám mentes) a Slide Show-nak megoszthatósággal
· Kiszállási díj (Sopron nincs)
· Fotók garantáltan biztonságos tárolása az átadásig háromszoros adatvédelmi biztosítással

A fentiekre szerződésben vállalok garanciát.

Fotókönyves exkluzív nagy csomag
A választott csomag + Nagy (30x30 cm-es) Luxus fotókönyv díszdobozban

-Finom elegancia -Nemes anyagok -Tökéletes kidolgozás -Legmagasabb igényekre szabva -A tökéletességig nemesített anyagok -Igényes kidolgozás -Szofisztikált borító felépítés -Négyzetes fotóbetét akril üveggel

A könyv borítóval azonos anyagú doboz -Tökéletes harmónia -Szép kivitelezés -Négyzetes fotóbetét akril üveggel -Mágneses zár -Valódi fotópapír -Síkban nyíló oldalakBármely csomag mellé többféle fotókönyv választható, különféle méretekben, oldalszámmal, borítással és egyedi elképzelésekkel is.

Több egyforma tartalmú fotókönyv rendelése esetén nagy kedvezmény jár a fotókönyvek árából.

Fotókönyv
Elkészült az új 2016-os fotókból a BEMUTATÓ FOTÓKÖNYVEM

A kedvenc 2016-os fotóimból egy igazán igényes exkluzív minőségű fotókönyvet készítettem, extra minőségű eredeti "silk" fotópapírból, síkban nyitható vastag oldalakkal, amit a képre kattintva digitálisan is megtekinthető, de természetesen személyesen kézzelfogható formában az igazi.

A Fine Art fotókönyvek egyedi szerkesztésűek, valódi fotópapírra kézműves kötészettel, egyedileg készülnek, kemény kötésű fényképes, szövet vagy valódi bőr borítóval, exkluzív, kiváló minőségben, síkban nyitható oldalpárokkal. A kérhető méretekről, borítókról, papírfajtákról és lehetőségekről ezen a virtuális bemutatóteremben tájékozódhattok: http://www.mercatomomento.com/hu/


Ha 3-4 nap elteltével nem válaszolok, akkor kérek szépen egy üzenetet, vagy telefonhívást, mert lehetséges, hogy valamiért nem kaptam meg az ajánlatkérést! Köszönöm az érdeklődést! ( *A csillaggal jelöltek kitöltése mindenképpen szükséges )

Ha szeretnétek részletes tájékoztatást, esetleg egyedi ajánlatot vagy a fotókönyveket szeretnétek megnézni, akkor nagyon szívesen állok rendelkezésetekre személyesen is.
Időpontot az elérhetőségeimen tudtok egyeztetni velem: KAPCSOLAT

Ha eldöntöttétek, hogy én fotózzam le az esküvőtöket, akkor azt javaslom, hogy minél hamarabb foglaljátok le a napot (főleg ha az főszezon és szombati nap), mert a legtöbbször már egy évvel a szezon előtt betelik az időpontok nagy része és csak véletlenül marad egy-egy szabad hétvégém.

Részletfizetés: A foglaló összege a kért fotózás teljes árának az 1/3-a. A másik 1/3-ot általában a fotózás napján, az utolsó 1/3-ot pedig a képek kézhezvételekor lehet fizetni.

Nagy örömmel és szeretettel várom a jelentkezéseteket.