Óvoda és bölcsőde fotózás

    Ünnepekre és egyéb alkalmakra (Karácsony, húsvét, anyák napja,  születésnap, stb...) szép ajándék, emlék gyermekünkről az igazi profi műtermi felvétel.

    PROFI STÚDIÓVAKUKKAL, HÁTTÉRREL, FELSZERELÉSSEL AZ ÓVODÁBAN FOTÓZZUK A GYEREKEKET, ezért nem kell külön a műterembe jönni. Rugalmasan igazodunk az óvoda igényeihez és rendjéhez. Akár délutáni fotózás is megbeszélhető.

   Két csomag közül lehet választani, illetve egyedi csomagot is össze tudunk állítani igény esetén.
A képeket digitálisan is átadjuk.
Minden fotót retusálunk, profi utómunkával dolgozzuk ki, majd az alkalomhoz illő kerettel és felirattal látunk el ha kérik.
 
  • A képeket digitálisan is átadjuk egy egyedi a gyerek fotójával nyomtatott CD-n
  • A képeket gyerekenként külön tasakoljuk és egy táblázatot készítünk, hogy a szétosztás könnyebb legyen.
  • Minden évben másik háttérrel megyünk (3 évente), hogy ne legyenek unalmasak a fotók. (Hátterek a Techn-ika oldalon)

 Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás,
ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél,
ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.

 Kattints a galériához!


 
 
Árak  
 Nagyon fontos, hogy gyermekeink óvodás éveiről jó minőségű szép képek maradjanak meg emlékbe. Ezért nem mindegy, hogy ki, hogyan és milyen képeket készít. Figyelni kell arra, hogy hivatásos, szakmával rendelkező szakértő, weboldallal és referencia munkákkal rendelkező  fényképész legyen, különben nagyon nagy csalódás lehet a képek átadásakor, ami sajnos utólag nem pótolható. Én garanciát vállalok a képek minőségére, hogy azok szakmailag kifogástalanok lesznek, úgy ahogy ezen az oldalon láthatók.
 
Az áraim úgy vannak kalkulálva, hogy ár/érték arányban a legjobbak legyenek.

Az alábbi árak szükségesek ahhoz, hogy a lehető legjobb technikával, a legnagyobb odafigyeléssel és nem kevés időráfordítással, szaktudással, szakember által készüljenek a képek.
Ezáltal lesznek a  
maximális legjobb minőségűek a fotográfiák, amik prémium minőségű örök emléket fognak jelenteni.

Katt a képre a tájékoztató letöltéséhez!
             
(A vállalkozásomat hivatalosan a megfelelő engedélyekkel, igazolható szakmával, kiváló technikai felszereltséggel és a szükséges időráfordítással végzem, illetve hivatalosan nyugtát/számlát adok mindenről. Ez nagy biztonságot és garanciát is ad. Ha valaki ezen áraknál olcsóbban tud dolgozni, akkor a fentiek közül valami hiányzik, ezáltal bizonytalanná válhat a minőség, a garancia és a szabályosság.)
 
              Utánrendelés:
 
              10x15 cm                                    600 Ft
              13x18 cm                                    650 Ft
              21x30 cm                                  1500 Ft
              30x45 cm                                  2500 Ft

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)
    A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 50%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.