Konferenciafotózás
Újszerű kreatív stílusban.
(Professzionális csúcstechnikával, kiváló minőségben.)
 

     Fontosnak tartom, hogy a konferenciáról marketing szempontból is használható fotók készüljenek. Minden előadóról, a közönségről, a fontosabb történésekről egyaránt kifejező fotókat készítek.


     Professzionális felszereléssel, csúcstechnikával, az esemény hangulatának megfelelő stílusban, sokéves tapasztalattal fotózok. Bármilyen helyszínen, szabadban, belső térben egyaránt az ország egész területén és külföldön is.

    Maximalista vagyok, ezért is az összes fotót profi utómunkával dolgozom ki és retusálom. Kizárólag tökéletesen elkészített és kidolgozott képeket adok ki a kezemből.


 Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás,
ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél,
ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.

Kattints a képekhez! 
Kattints a képre a galériához!
                                                                   

     Önállóan dolgozom, hogy a megrendelőnek levegyem a válláról a gondot. Természetesen bármilyen egyedi kérésnek is eleget teszek. A fotókat digitálisan teljes felbontásban is odaadom, hogy bárhol, minden megkötés nélkülfelhasználhassa azokat. A DVD-t egyedi, fotókkal szerkesztett, feliratozott borítóval és CD korongon adom át.
Nem csak egyszerűen rögzítem a képeket és az eseményeket, hanem minden esetben az esemény hangulatát visszatükröző fotókat készítek kreatív stílusban.

   Folyamatosan figyelem az esemény menetét, hogy véletlenül se maradjon le semmilyen fontos pillanat. Egyedi látásmóddal különleges, életszerű fotókat készítek, ami szépen visszaadja az esemény hangulatát. Legritkább esetben használok csak vakut, műfényt, hogy az eredeti fényviszonyok jobban tükrözzék vissza az esemény valódi mivoltát.

Az árakról 
Az ár tartalmazza:

  •          Képszám korlát nélküli fotózása, kreatív, egyedi stílusban 2 professzionális géppel
  •          A képek válogatását, megbeszélt szempontok alapján
  •      A képek profi utó munkáját/retusálását/ szükség esetén effektezését az összes képre
  •         A képek teljes felbontásban (16 Mp/full frame) és kicsinyítve is DVD-n digitálisan
  •         Exkluzív, egyedi a fotókból szerkesztett DVD tok és korong
  •         A képek teljes körű és jogú felhasználását, minden további jogdíj nélkül.

   
A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)
    A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 50%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

  • Maximum egy órás eseménynél: 25 000 Ft
  • Több órás esemény rendelkezésre állás: 15 000 Ft/óra
 
    Az ár tartalmazza a fotózást (képszám korlátozás nélkül), digitális utómunkát, kidolgozást, retust, a fotókat teljes felbontásban (16 Mp), egyedi feliratozott DVD tokban, nyomtatot lemezre, a fotók korlátlan, szabad felhasználását bárhol.
Nagyobb, hosszabb, vagy több napos rendezvény esetén kérje egyedi árajánlatomat! KAPCSOLAT
 
 
Kiszállási díj:- Sopronban nincs.
                     - Messzebb Soprontól: 70 Ft/km (nagyobb távolságnál a munka  nagyságától függően megbesz. szerint.)